Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Sommardressyr 2016"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Sommardressyr - meddelande till ryttare


Välkomna till Knivstaortens sommartävling i dressyr torsdag 30 juni 2016.

Tävlingen hålls eftermiddag/kväll. Två klasser (LA:4 och MSV:C1). Första start kl 15.00, sekretariatet öppnar 13.30. Plats: Ledingenäs gård, Knivsta.

Meddelande från tävlingsarrangören:

Vi vill uppmärksamma er på att p.g.a. få anmälningar i klassen LA:4 har vi beslutat att utöka antalet starter i MSV C:1 klassen. Vi kommer ta in starter så att vi fyller dagens totalt 40 platser så står du fortfarande som reserv finns chansen att du kommer med.
Kvällen den 29/6 finns definitiva startlistor.

Hitta till Ledingenäs
Det kommer vara skyltat till tävlingsplatsen inifrån Knivsta. Gå gärna in på Ledingenäs webbsida (http://www.ledingenas.se/public_html/Hitta_Hit.html) för vägbeskrivning. Obs! vägbeskrivning gäller avfart från E4:an.

Smal väg på slutet
Vi vill också förbereda er på att sista biten av vägen fram till Ledingenäs är en smal och krokig grusväg.
Det finns 3 mötesplatser längs den vägen varav en (den i mitten) är lite större (där fler än ett ekipage kan vänta vid möte), vi kommer att ha folk positionerade längs vägen, för att hjälpa er att slippa mötas i största möjliga utsträckning. Det kan betyda att du får stanna och vänta (en liten stund) vid in eller utfärd eller att du ombes att stanna till vid någon av mötesplatserna.

Parkering av bil+transport
Det här är första tävlingen som går på Ledingenäs så allt är inte riktigt färdigt ännu, däribland  transportparkeringen som ännu är under konstruktion. Vi ber er ha lite överseende med det, och att ni försöker planera er parkering så att alla får plats.

Sekretariat i ridhuset
Sekretariatet ligger i slutet av ridhuset och öppnar 13.30. Du behöver gå förbi insläppet till tävlingsbanan/ridhuset för att komma dit. Anmälda ekipage räknas som startanmälda, vaccinationsintyg ska visas upp i sekretariatet innan urlastning. Första start är 15.00.

Sena avanmälningar sker till Carina Stigs 070-6141776 helst via sms.  Efteranmälan på tävlingsplatsen är ej möjligt. Vi har inte Equipe online så tävlingen kommer inte att uppdateras i realtid där 

Använd hjälm även till fots
Vi är också måna om säkerheten för alla på tävlingsplatsen, så vi ber att alla som handskas med hästar (går med hästar) på framridningsbanan har hjälm på huvudet. Din häst är säkert jättesnäll, men det är stora och kraftfulla djur och man vet aldrig vad hästen bredvid kan reagera för eller vilken reaktionen blir.

Fika med tillbehör finns att köpa
Vi kommer att på tävlingsplatsen ha lättare förtäring i form av fika.  Cafeterian finns i ridhuset.

Inga utgående sedlar
Till sist vill vi också uppmärksamma er på att det är sista dagen för att växla in de gamla sedlarna 1000 kr, 50 kr och 20 kr, så vi kan tyvärr inte ta emot dessa sedlar i fiket!

Vi håller tummen för att vädret blir bra den eftermiddagen/kvällen och önskar er en bra tävlingskväll.

 Varmt välkomna önskar
Knivstaortens Ryttarklubb

Inga nyheter är skapade

 

10401358_276093152595045_604864951989426680_n

 

logoKORKgilla

Postadress:
Knivstaortens RK - Ridsport
Carin Wrange, Knivsta Åby 30
74192 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: carin.wrange@slu.se

Se all info