Hoppa till sidans innehåll

Nu går startskottet för ett nytt spännande år med Knivstaortens Ryttarklubb!

19 FEB 2010 00:35
Vi vill på detta sätt hälsa alla medlemmar, seniorer och juniorer välkomna in i det nya året med önskan om ett omväxlande och innehållsrikt KORK-år.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2010 00:39

Vi kommer att fortsätta att jobba med samma målsättning och ambition som tidigare styrelse sedan många år har gjort och som lyder:

KORK är öppen för alla slags ryttare i olika åldrar och utbildningsnivåer. Målsättningen är att vi alla skall ha roligt och utvecklas med våra hästar och ponnyer. Ambitionen är att erbjuda medlemmarna ett stort utbud av träningar, träningstävlingar samt ett gediget program med avsuttna aktiviteter dvs olika föredrag och kurser om hur man bäst sköter om och tränar sin häst.

 

Vi kommer att sätta oss ner och planera en hel del aktiviteter under våren och hösten som vi hoppas att ni medlemmar ska finna intressanta. Kom gärna med förslag. Under hösten kommer vi som vanligt att kunna mäta våra krafter mot varandera i Klubbmästerskapen i hoppning, dressyr och terräng. Glöm inte att rapportera in era tävlngsresultat till resultatbörsen. I huvudsak kommer våra aktiviteter att hållas på vår ”hemmaanläggning” Brantshammar som vi som hyr av Karin Johansson. Titta in på vår hemsida lite då och då för att hålla dig uppdaterad.

 

Nu i vår kommer vi att tävla med lag i Div III ponny både i hoppning och dressyr. Tyvärr får vi inte ihop något lag på hästsidan detta halvår men vi har ambitionerna att deltaga med lag till hösten både med ponny och häst. Det ska bli kul att följa våra duktiga och glada ponnyryttare under våren.

 

Redan har vår aktiva ungdomsektion planerat in en hel del roliga aktiviteter under våren och sommaren, som Frestyledressyr, maskeradhoppning, flera träffar med film och mat mm. Mer information kommer på hemsidan.

 

Vi ska i övrigt arrangera en lokal hopptävling för ponny, Ekohus-cup tävling den 18 april, där ambitionen är att genomföra en tävling som vi kan vara stolta över. Vi återkommer om funktionärer, boka in datumet i almanackan. I övrigt kommer vi att återkomma med våra ambitioner när det gäller styrelsearbetet via mail och på vår hemsida, www.kork.se.

 

2010-02-17

Knivstaortens Ryttarklubb Styrelsen

Patric Seger

Kristina Dahlborn

MariAnne Widner

Jessica Schirlbauer

Camilla Berger

Bo Forsberg

Lars Magnusson

Helena Beatty

Ungdomssektionen

Sandra Stigenskog

Paulina Seger

Emy Berger

Skribent: Sandra Stigenskog

 

10401358_276093152595045_604864951989426680_n

 

logoKORKgilla

Postadress:
Knivstaortens RK - Ridsport
Carin Wrange, Knivsta Åby 30
74192 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info