Hoppa till sidans innehåll

KORK´S DIVISION 3 LAG I HÖST

28 JUN 2013 18:26
KORK ställer upp i allsvenskan i höst, division 3 dressyr, häst. Spännande spännande!
Ekipagen som kommer representera klubben är…
  • Uppdaterad: 12 AUG 2013 23:59

Carina Mellström som rider sitt 10-åriga fuxsto Wendy. Wendy är född i Holland, e Paco- Animo. De står uppstallade på Johannesberg och tränar för Cattis Oxelberg. De har tävlat Lätt B- Lätt A men har inte ridit i lag tidigare.

 

Carin Wrange rider sin valack Pedro. En brun herre på 16 år. De bor på den egna gården Åby och tränar för Gunilla Skatt. Carin har mest tävlat hoppning även om det blev en del dressyr på ponnytiden. Under våren har det blivit ett par dressyrtävlingar för ekipaget.

 

Cornelia Seger lånar storasysters häst Emilion. Emilion är en mörkbrun valack född 2001 i Tyskland, e Edelstein- Mentor. De står i eget stall i Lagga-Högby och tränar för Fia Klarbrandt. Cornelia har tidigare ridit i lag för KORK men på ponny. Nu blir det debut på stor häst.

 

Madeleine Slotte rider sitt bruna sto Queserava. Queserava är 7 år och kommer från Lettland, e Queseron- Pajaco. De står uppstallade på Underberga och tränar för Therese Järn. Quserava som skadade sig allvarligt förra året ska äntligen få göra debut på tävlingsbanan.

 

Ann Albihn rider sin valack Florino. Florino är 5 år, e Florencio- Del Piero och brun till färgen. De står i det egna stallet iTibble och tränar också för Gunilla Skatt. Ann har ridit i KORK´s lag tidigare men inte tillsammans med Florino som nu ska starta sin tävlingskarriär.

 

Annica Jarl har också ridit i KORK´s lag tidigare men inte tillsammans med Kalexia som hon nu skall rida. Kalexia är ett mörkbrunt sto, 6år gammal, e Highlander- Tip top. De står uppstallade i Hagbyholm och tränar för Astrid Lamprecht. Ekipaget har tävlat Lätt C- Lätt B.

 

Tävlingsomgångarna rids 1/9, 29/9 och 20/10.Vi vet ännu inte vilken zon KORK kommer tillhöra så vi får se vilka tävlingsplatserna blir. Är ni nyfikna på ekipagen hoppas vi få se dem vid våra tävlingar den 23 augusti på Jälla.

 

LYCKA TILL HELA GÄNGET!

Skribent: Jessica Schirlbauer
E-post: This is a mailto link

 

10401358_276093152595045_604864951989426680_n

 

logoKORKgilla

Postadress:
Knivstaortens RK - Ridsport
Carin Wrange, Knivsta Åby 30
74192 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info